Sziasztok, ez a Tomb Raider játékban fellelhetõ bugok oldala.

Mi is az a bug? A számítástechnikai szlengben a hibák jelölésére használt "bug" (bogár) szó eredete 1945-re nyúlik vissza. A Harvard egyetemen található számítógép meghibásodott, és a hibakeresés során egy női dolgozó egy molylepkét talált az áramkörök között, amit aztán eltávolított. Azóta, ha vacakol egy számítógép, azt mondják, hogy bogár (bug) van benne.

Ezen a lapon nem találsz semmi leírást, semmi cheatot, viszont eljuthatsz Larával olyan helyekre, ahova a sima játékmenetben soha.

Lesznek itt corner bugok, fence bugok, és érdekes mentések, és sok minden más is.

"Egy kis információ a corner bug történetérol. A bugot Jason McAllister fedezte fel a TR2 gyakorlópályáján, röviddel a játék megjelenése után. Akkoriban azt hitték, hogy Larának peremen kell állnia a sikeres csaláshoz. Röviddel ez után rájöttem, hogy a talajon állva is végre lehet hajtani a mûveletet, de nem hiszem hogy én voltam az elsõ, aki ezt felfedezte. Úgy tunik, a Core Design tudott a bugról, de azt hitték sosem fogják felfedezni. Tévedtek. :) Mikor a Core a TR3-at fejlesztette, azt állították, hogy kijavították a corner bugot az új játékban. Ismét tévedtek. A TR3 demójának megjelenése napján (azaz még mielõtt a Core befejezte volna a játékot) több játékos is úgy találta, hogy a bug még mindig mûködik, egy Stiletto :) névre hallgató játékos még egy új módozatra is rábukkant, melyet az új guggolás / négykézlábazás funkciót igénybe véve lehetett végrehajtani. Röviddel a TR3 megjelente után, a Temple Ruins pálya játszása közben Robert De Pape jött rá, hogy a corner bug vízben is mûködik, így a bug egy újabb variációjára bukkant." (Stiletto)

Külön fórumot nem nyitunk az oldalon, de a treditor.hu fórumán minden véleményt örömmel fogadunk.

És kérünk mindenkit, akinek tudomása van akármilyen bug-ról, küldje el nekünk.

Mi is valójában a corner bug? És hogy kell alkalmazni?

Ez pedig egy "fence” bug: TR1Gold_Fence2.gif

Alkalmazás: általában oszlopok, építmények sarkainál lehet keresni őket. Ahol fent egyenes a szerkesztett pályarész.

állj a sarokhoz úgy, hogy Lara lába egyvonalban legyen a sarokkal.

Fordulj a sarok felé PONTOSAN 45fokban. És nyomd az "Alt"-ot, (ugrás) tehát ugrálj vagy 3-4-et, és fent vagy a magasban.

Esetleg megnézheted mozgóképben is, itt.

Sok helyen, az "End" gomb is kell, rögtön a feljutáskor, mert szegény leányzó lezuhan anélkül.

Vagy másképp is meg lehet oldani a "corner" bugot:

-Gugolás, egy mászás előre, és felállás.

Sőt, a vízből is lehet használni a cornert. Letöltés

A mentéseknél fent ragad Lara, de nyomj egy ctrl-t, hatalmasat zuhan, a vízbe, és újra felragad, megint ctrl, és így tovább.

Corner bug, mozgóképen: A Tomb Raider 4 legérdekesebb corner bugja. Megnézheted itt.

Utolsó frissítés:

2016.02.06. Anniversary -- Egyéb bugok- Görögország - Tomb of Tihocan: Megöltem a két kentaurt. A videó után ez a látvány fogadott. (Beküldő: Vörös Viktor)

2015.12.01. AOD Natla Technologies tető bug: Beküldő: Nixios

2015.06.19. AOD -- AOD1: Louvre Galleries -- Cabinet bug. Beküldő: (OszRichard)

2014.05.04: Tomb Raider Legend: Egyéb bugok: Vízszintes rúd bug - Ghana. (Beküldõ: Roli)

2014 03 16: Anniversary-- Egyéb bugok -- Kapcsoló bug: Midas Templomában ráálltam a kapcsolóra, de semmi nem történt. (Beküldõ: Caroline)

2012 05 30: TR3 Gold -- Egyéb bugok -- Gyilkos piros kocsi a TR3 Gold It's a Madhouse rész 2. titkos helyénél. (Beküldõ: Jani)

2011 12 14: TR2Gold -- Egyéb bugok -- Maci nem bánt, valószínûleg Lara miatt nem tud 4 lábra állni. (Beküldõ: Jani)

2011 07 20: Tomb Raider Anniversary -- Érdekességek -- Fegyvereltûnés. (Beküldõ: Michele), Tomb Raider Legend -- Érdekességek -- Tolatás. (Beküldõ: Michele), Kézben ragadt fegyver. (Beküldõ: Michele),Megfordult kamera. (Beküldõ: Michele), Underworld -- Érdekességek -- Tigris kimúlások. (Beküldõ: Michele).

2011 07 14: Underworld -- Other bugs, Egyéb bugok -- De hol van a baloldali pisztoly? :) (Beküldõ: Roli)

2011 07 01: Egyéb bugok -- Tomb Raider 4 -- Fegyverbug: (Beküldõ: YzaaA), TR Legend bugok -- Egyéb bugok -- Repülõ Takamotó: (Beküldõ: CrashHungarian98)

2011 06 26: Anniversary bugok -- Érdekességek-- (Beküldõ: Rick Smith)

2011 06 22: Anniversary bugok -- Egyéb bugok -- Láthatatlan ketrec: (beküldõ Michele), Legend -- Érdekességek -- A fotózás, és a Kérdõjel és a Focilabda (Beküldõ: Michele), Legend -- Egyéb bugok -- Áram (Beküldõ: Michele)

2011 06 17: Anniversary bugok -- Egyéb bugok -- Harc a medvével - csapó kettõ! és Lakatos ajtó (Beküldõ Michele) Legend bugok -- Egyéb bugok -- Áztatás (Beküldõ: Michele)

2009 11 13: Legend bugok--Egyéb bugok: (Beküldõ: H4RR7JH), Underworld bugok (Beküldõ: TI2ophy) és (Beküldõ: Roli)

2008 09 29: Legend bugok --2. oldal: Croft Manor, Tömb bug, Kazakhstan: Levegõbenjárás, Motorról leesvén: (Bár ez szerintem nem bug, csak kicsit robotos. Csak szerintem nem így néz ki valaki, miután leesett egy motorról.) (beküldõ Matie)

2008 09 28: Anniversary bugok --1. oldal: A tömb az élére esett, még egy tömb bug, a bugos gorilla, Lara lába furcsán így maradt, a Torso feje belülrõl (hát agya az nincs, dehát látszik is) (beküldõ Matie)

2008 09 27: AOD --2. oldal. Egy kevés szövet hiba, Louvre Storm Drains: Az új élet dizájnja, Graveyard: Itt Lara körbejárta az egész Graveyardot - a sírokon keresztül, A patkány beleesett a vízbe és még a víz alatt is harap, Serpent Rouge - itt Lara valahogy átgurult az ajtón. (beküldõ: Matie)

2008-03-19: TR Legend bugok--Kávészünet, Az elérhetetlen medipack, Láthatatlan rúd, Japán szellem. Beküldõ: Roli

2008 03 18: TR Legend bugok--Peru: Láthatjátok, hogy a bábu, a "Lélekfaló" által, eltûnt. Ugyanez az Excaliburral is lehetséges. Beküldõ: Shallia

2008 03 17: TR Videók--Tomb Raider videók 2--Anniversary--Egy útrövidítés a "Natla's Mines"-on. Beküldõ: Cyody

2008 03 11: Egyébbugok..TR3Gold--"Sleeping with the Fishes" - A hosszában megnyúlt ajtó: (Beküldõ peterx)

2008 03 09- Érdelkességek-- Tomb Raider 2,3,4: A repülõ mód. Beküldõ: Shallia

2008 02 19: Egyéb bugok --Tomb Raider 3-- The River Ganges, és Nevada Desert: Hullámzó sziklák. Avagy a vízzel érintkezõ, víz melletti sziklák platformok is hullámzanak néha. Beküldõ: peterx

2007 03 08: Corner bugok--Tomb Raider 4--Citadel Gate (beküldõ: „Ewil“ Horák )

2007 03 02: Pár érdekes bug a Legendbõl. (Beküldõ: Krisztina )

2006 11 14: Érdekességek-Tomb Raider 3 - Fegyver bug. Beküldõ: Zozo. És ugyanez, a Tomb Raider 4- Alexandria pályán. Tücsök és BugÁr--TRLE Lara a motorosbúvár. Beküldõ: Akci

2006-08-24: Egyéb bugok-Tomb Raider 4- Burian Chambers: A forgó teremben, ami tele van karókkal. Ha ugrás közben elkanyarodsz és a karók KÖZÖTT landolsz, akkor elkerülöd a Lara halálát okozó triggert és teljesen kihagyhatod ezt a termet! (Beküldõ: Ales „Ewil“ Horak), Trenches: A motorral nitro nélkül is át lehet ugratni az felett a szakadék felett, ahol normális esetben nitro-t kellene használnod. Igaz elég nehéz - nekem is az esetek nagyjából 5 százalékában sikerül, de elég jelentõs rövidítés. (Beküldõ: Ales „Ewil“ Horak)

2006-03-28: Tomb Raider Legend-És igen. Hiába az új motor, hiába a sok poligon, az új részben is vannak bugok. Itt van mindjárt az elsõ: Hadd mutassam be a Corner-bug kistestvérét. (Felfedezõ: Goran Agar)

2006-01-27: AOD-AOD4 Page-Industrial Rooftops-Helikopter-bug. (beküldõ: petya TRC-Fórum), "Ugorj egybõl a The Tomb of Ancients pályára!" (Beküldõ: Guffen TRC-Fórum), "Bio Research Facility" (Beküldõ: Shrensh TRC-Fórum), " City" mentés-textúra bug Beküldõ: (Nephili TRC-Fórum), Egyéb bugok-->TR3-" City" mentés-textúra bug Beküldõ: (Nephili TRC-Fórum), Lud's Gate rövidítés (Beküldõ: MMAN TRC-Fórum)

2005-10-23: AOD- "The Bio-Research Facility" -- Láthatatlan ajtó... (Beküldõ: Joseph, TRC-Fórum)

2005-09-29: AOD-AOD4-"Sanitarium" -- Bug Josephtõl (TRC-Fórum, Joseph kommentjeivel)...

2005-08-24: TR Videók-AOD-Monstrum Crime Scene - Könyvtárterem (Hibás padlókollízió). Felfedezõ: Gavin J. Haywood, Egyéb bugok-TR2 - "Tibetan Foothills" -- Grafikai hiba... (Beküldõ: Dr. Uhu).

2005-08-01: TR Videók-TR4 -- Cyody "TR4-Seth" videója..., Egyéb bugok-TR 3-Crash Site: Lara beszorul. (Beküldõ: Sch), Egyéb bugok-TR3- "Jungle" -- (Beküldõ: Jani), Egyéb bugok--Anziksz Nevadából. :-) (Beküldõ:Jani)

2005 05-25: TR videok--TR3 - 00. "Lara's Home" -- A Quad Bike kiugratása a versenypályáról! Részletek: Ez egy kis kiegészítés az előző Quad Bike-videómhoz: felvettem magát a kiugratást is, és benne van Winston korrekt elütése is, néhányszor. A kiugratással ezek után lehet próbálkozni, illetve Winston valóban elüthető, miután már átöltözött az akadálypályához... Sok szerencsét! (beküldő: SYS), Cyody újabb demonstrációs videókat prezentált, ezúttal a TR3-ból... 1. "City" A harc Sophia Leigh ellen. Nagyon szépen kivitelezett, és remek segítség lehet, ha valaki még kezdő és elakad itt... 2. "Lost City Of Tinnos" A nagyon hosszú és cseppet sem könnyű időre futással elérhető Secret megszerzését mutatja be. Figyeljük meg, hogy még milyen sok ideje marad a végén! Ez a feladvány is sokaknak okozott már problémát, így tehát nagyon-nagyon jól jöhet ez a kis demonstrációs videó...(beküldő: Cyody)

2005-05-15. Egyéb bugok-TR3 Lud's Gate- A búvár bug. (Beküldö: Jani), AOD-Neptune's Hall" (Beküldő:: Dr. Uhu).

2005-04-25: Egyéb bugok-TR3Gold Highland Fling: Mentésbug. (Beküldő: JasonDavies15), TR Videók: TR6 -- Cyody TR6-videói... (SYS jelenti... :P), TR3 - 00. "Lara's Home" -- Száguldozás a Quad Bike-kal a versenypályán kívül! (Beküldő: SYS)

2005-03-30: Hamster beszerzett, egy Sega Saturn konzolt, hozzá egy eredeti Saturn Tomb Raidert 1-et. És bizony azon a platformon is megvannak a bugok, így már a Pc, és PSX mellett azon is lehet tesztelni. Ezek szerint a bug alap szerkesztési hiba, és nem platformfüggő.

2005-02-27: Új menüpont: Írások: --"Láthatatlan kocka az ajtó előtt/mögött" - ELEN (TRC-Fórum)magyarázata a jelenségre..., Egyéb bugok-TR1-"Atlantis" -- A falba halt "szalonnamásolat"... (Beküldő: ELEN / TRC-Fórum)

2005-01-18: Egyéb bugok-Tr1-"St. Francis' Folly" -- Víz alatti "fence bug" és bug a vizes területtel... (Beküldő: Zebius/TRC-Fórum), Egyéb bugok-Tr2-Bartoli's Hideout: Pisztolybug (beküldő Lacek), Corner bugok-Tr2-Továbbfejlesztett Corner-bug (beküldő Lacek), és Coner-bug bug: (beküldő Lacek), TRAOD - "Von Croy's Apartment" -- Újabb bug a Cleanerrel (AI-bug)... (Beküldő: SYS), TR Videók-TR4 - 02. "Race For The Iris" (beküldő SYS)

2004-12-04: Egyéb bugok --TR1--""Natla's Mines" -- A kegyetlen Cowboy... (Beküldő: Zebius/ TRC-Fórum), Egyéb bugok--Tr2Gold--The Cold War: A megolvadt jég. (beküldő gaabr), AOD The Archeological Dig: Level jump bug. (beküldő gaabr), Tomb of Ancients. (Beküldő gaabr)

2004-10-28: Egyéb bugok--TR1 - "Atlantis" -- Érdekes mentések... Beküldők: Nicky (TRC-Forum), Neteru (TRC-Forum), Lacek, SYS...

2004-10-12: TR Videók: Megnyílt a TR-videók szekció, ahonnan hasznos és érdekes "in-game" videókat tölthettek le...(Beküldő: SYS)

2004-10-10: AOD- Az AOD-ban elakadókat segíti SYS három nagyszerű videója. A szellem, Proto, és Boaz legyőzése egyszerűen, sérülésmentesen. TR6 - The Bio-Research Facility -- Kerge Lara (bug az irányítással)... (Beküldő: Jani) Egyéb bugok--TR4 - "Inside Menkaure's Pyramid" -- A szelíd skorpiók; (Beküldő: Misi007)

2004-09-11: Corner bugok--Tomb Raider 4 Citadel Gate-A "klasszikus corner bug". (Beküldő: Nicky, TRC-Fórum; Fordítás: SYS), Érdekességek-TR4 Citadel Gate-Az újratermelődő sáskák. (Beküldő: Nicky, TRC-Fórum; Fordítás: SYS), Egyéb bugok-Frissítés a "fire bugra". (Beküldő: Nicky, TRC-Fórum; Fordítás: SYS), Citadel Gate-A "guggolós corner bug" a szint utolsó "cut-scene"-jét triggereli. (A számozás a képek számozása szerint alakul.) [Beküldő: Nicky, TRC-Fórum: Fordítás: SYS], TRAOD - "The Bio-Research Facility" -- Mag Vega bug... (Beküldő: ELEN - TRC-Forum), TRAOD - Érdekességek- Asztalban-Kép, Pihenő-Kép, Célzás, A jobb a bal! (Beküldő: TranSam)

2004-08-01: AOD - "Maximum Containment Area" -- Kurtis és a "Boran-X bug"... (Beküldő: Nicky, TRC-Forums), TR4 --Citadel Gate- Tüzes Lara (Beküldő: Nicky -TRC-Forums) Tücsök és BugÁr: TR3--Összeakadt a progi és a videókártyám. (Beküldő Jani), TR4--Az a Lara már csak ilyen. A lába kiáll az oszlopból. Beküldő: Jani), Corner bugok--TR4 Sacred Lake--Egy négykézlábas bug. Nagyon szép a kilátás a fényjátékra. (Beküldő: Jani), Ez is egy négykézlábas bug, lehetőséget ad arra, hogy a tempom tetején mászkálhassunk. (Beküldő: Jani), Egyéb bugok--Sacred Lake: A krokodílnak be nem áll a szája. :-)) (beküldő: Jani), Egyéb bugok--TR4-- The Times: A "title.tr4" és a "times.tr4" file-ok megcserélése a "The Times Exclusive"-ban... (Eredeti beküldő: Jani; Teszt, kiegészítések, képek: SYS)

2004-07-04: Tücsök, és BugÁr. TR4 Lara, mint masiniszta. (felfedező Jani) Érdekességek: TR4 Lost Libary, TR4 Khufu's Queen Piramids, Temple of Horus. (felfedező Jani) AOD: Aquatic Research Area: Oldalazás egy láthatatlan platformon át (felfedező ELEN TRC Fórums.) AOD Galleries Under Siege-- Új variáns Lacek "pisztoly bugjára" (felfedező SYS), "The Strahov Fortress" -- Állati "fence bug"...(felfedező SYS), AOD: Boxmeccs-közvetítés az AOD műsorán..., A Takarító-bug, Ez történik, ha Kurtis elveszti a fejét a harc hevében..., AOD játék közbeni képernyőkímélő, Proto, a házikedvenc..., Kurtis, aki gyors, mint a Proto, Lara a falban, Lara Stone, Néhány végső szó a pisztoly-bugról, Célratartás ellenfél nélkül, Lara és Kurtis gyorsabbak a lépcsőkön, mint bárki más..., Boaz belseje. (felfedező Lacek)

2004-06-24: AOD--Hogyan ugorjuk át az Industrial Roof Topspályát, járjuk be Carvier lakását teljesen, és verjük meg a csendőröket egy lépésben....(felfedező Lacek)

2004.06.20: A Trenches pályájának hepikopterét lehet közelebbről megnézni. (thx Jani) AOD--Industrial Roof Tops sorozat--Ez egy olyan hely, ahová elvileg nem lehet eljutni a rendes játékmenetben. (felfedező Lacek) Lara belülről: Ezt a mentést (1.traodsg; lara_inside.jpg) a Parisian Back Streets végén készítettem, és amikor újratöltöttem, ezt találtam. Csak kezdj el felfelé mászni... felfedező Lacek) Serpent Rouge sorozat 1. Hullamerevség, 2. Ellenség a korlát felett, 3. Fájdalmas esés, 4. Levitáció térden (felfedező Lacek) A pisztolybug. (felfedező Lacek) St. Aicard's Graveyard sorozat (felfedező Lacek)

2004.05.01: Corner bugok--Tomb Raider 4--Temple of Karnak. A pálmafák megtekintése.(thx Jani), Érdekességek--Tomb Raider 4--Valley of Kings-- Autós bug (thx Jani), Érdekességek--Tomb Raider 4--Gyalogtúra a TR4 Valley of the Kings-ben. (Felfedező: Jani)

2004-04-17: Érdekességek--TR3 - "Thames Wharf" -- A harangos terület felderítése (Felfedező: ELEN, www.tombraiderforums.com)

2004.03.14: Tücsök és BugÁr--AOD: Kaktusz, és Lacek küldött pár érdekes képet, Egyéb bugok--Tomb Raider 3 Gold--Willard' Lair: ProtUS küldött egy érdekes bugot.

2004.02.26: AOD Simulation (Profile) küldött pár érdekes bugot, a http://www.tombraiderforums.com -ról. Thx Simulation.

2004-02-14: Corner bugok--Tomb Raider 4--The Great Hypostyle Hall, és Temple of Karnak. (thx Petunia.) Tücsök és Bugár--Tomb Raider 2. A tűzről pattant Larának a vulkán sem árt. (thx ProtUS) Haláli képek (thx TranSam) AOD--"Tomb Of Ancients", másodszor -- Különleges 'VíziLara', vagy inkább 'SzárazLara': triggerhiba a 'flipmap triggerrel'... Felfedezők: Ironman (PS2) vs. SYS (PC). AOD--Ray Wilkinson szerkesztett mentései... (Ray Wilkinson - www.tombraiderforums.com, Profile: http://www.tombraiderforums.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_profile;u=00007415) Egyéb bugok--Tomb Raider 2--Offshore Rig (thx Jani) On the Deck (thx Strong) Fence bugok--Tomb Raider 2 Offshore Rig, (thx Strong) Érdekességek--Tomb Raider 2 A Barkhang kolostor (The Convent of Barkhang) Textúrahibák. (thx Strong)

2003-12-24: Egyéb bugok--Tomb Raider 2 Gold--Nightmare In Vegas--A T-Rex menybemenetele, és más bugok. (thx Jani)Tomb Raider 3--Coastal Village-- Küldjük Larát a padlóba (Speciális "block bug")... (Felfedező: Rommie ) TR4 - "The Mastabas" -- A "kutya a mennybe megy" című bug (Speciális "block bug", ellenfelekkel)... (Felfedező: ELEN) TR5 - "Streets Of Rome" -- Larson-hiba (trigger bug)... (Felfedező: TR-Player) SYS is küldött bugokat az AOD oldalra,"The Strahov Fortress" -- A fejetlen ellenfél..." "Maximum Containment Area" -- A szelíd Proto-Nephilim..."Aquatic Research Area" -- A "VíziLara" az AOD-ben is jelen van! :) (thx SYS) Corner bugok--Tomb Raider 2 Gold--Kingdom (thx Strong), Egyéb bugok--Tomb Raider 2-Offshore Rig (thx Strong), The Great Wall (thx Jani) Tomb Raider 2 Gold--Kingdom--Lebegő hulla (thx Strong), Tomb Raider 3 Bug a fegyverekkel...(thx Dr.UHU&SYS)

2003-11-16: Tücsök és BugÁr:Tomb Raider 2Gold-Medi-túladagolás (thx Jani) Érdekes bug Leroy Perkins: Aboard the Neptun pályáról. (thx Akcy)

2003-09-28: Küldött pár érdekes képet Csorba Dániel, Jani, és Csege, az AOD oldalra. És Corner bugok--Tr2-Floating Islands, (thx Petúnia) Egyéb bugok--Tomb Raider 2 Gold A lebegő kutyák..(thx Jani)

-2003-09-10: Megkaphatod a dupla pisztolyokat, és full lőszert is a játékban, az AOD-ban. Hogy hogyan? Nézd meg, az AOD oldalán. :-)

2003-08-27: Kész vagyok az AOD debugolásával. Feltettem a maradék pályák mentéseit és képeit. Nos szerintem, azért nem sok pályarészt hagytak ki, még 5% sincs.

2003-08-24: Csege, és TranSam küldött képeket az AOD-ból, és én is felraktam újabb 11 pálya képeit, mentéseit.

2003-08-21: Érdekességek--TR4 -- "Coastal Ruins" - Az 'elérhetetlen' tengeröböl...(thx Tr-Player) AOD újabb pályákat néztem át.

2003-08-20: Egyéb bugok--Tomb Raider 5--Old Mill. (thx TR-Player from www.tombraiderforums.com. Ez az első külföldről kapott bug, SYS közreműködésével.

2003.08.16: Új menüpont került fel: AOD. Mindjárt sokan küldtek bugokat, főleg textúrahibákat a játékból. (Thx Hamster, Dr Tr, sas, és Donlaca) A debugolást is elkezdtem, érdekes helyszíneket mutatok be vele. A régi részek is frissültek: Egyéb bugok-Tomb Raider 1-Natla's Mines, Tomb Raider 1 Gold-Temple of the Cat, Tomb Raider 5-Gallows tree (thx Vikti) TrGB3 (thx SYS), A Tücsök és BugÁr is frissült. ( Thx Jani, SYS, Vízöntőlány)

2003-05-25: Vikti küldött egy beragadós bugot: Tomb Raider 5-Old Mill, Petunia is talált pár bugot: Tomb Raider 1-Obelisk Of Khamoon, és Sanctuary of the Scion, Natla's Mines. (thx Petunia&SYS)

2003-05-10. Érdekességek--Tomb Raider 3--Képregény a TR3-ból. (thx Jani) Tomb Raider GB III. - The Prophecy--A farkas beszorul. (thx Jani) Corner bugok--Tomb Raider 3--Lara háza. (thx Jani) Fence bugok--Tomb Raider 1--The Cistern" és a Tomb Of Tihocan pályákról. (thx SYS) Egyéb bugok Tomb Raider 1 "Obelisk Of Khamoon" - 'trigger bug'(thx Jani), "Tomb Of Tihocan" - 'savebug' (thx SYS) Corner bugok--Tomb Raider 4--Angkor Wat. (thx Kacsa&SYS) Tücsök és Bugár--Trle--Vízen már jártak, nna de Lara a víz alatt is tud járni. :-)

2003-04-08. Tücsök és Bugár. (thx Jani)

2003-03-05. Tomb Raider 3 Gold- "It's A Madhouse!"--Savebug az "Aviary Key"-jel...(thx SYS)

2003-02-08: Corner bugok--Tomb Raider 3 Gold--Highland Fling: A megelevenedő kutyaszobopr után 4kézlábas módszerrel kikerülhető egy csomó kellemetlenség. Nincs holló, guruló kő, őr-mester. ( Thx Jani)

2003-01-25: Egy új menüponttal lett gazdagabb az oldal-Tücsök és BugÁr, Corner bugok--Tr3Gold Highland Fling (thx Jani), Egyéb bugok--Tr3 Madubu Gorge )thx Jani)

2002-12-28: Érdekességek--Tomb Raider 3--Jungle. Jani és SYS küldtek pár érdekes mentést, bugot, amit az érdekességekhez raktam, bár corner bug is van benne, de egyben akartam hagyni.

És egy új menüponttal is gazdagabbak lettünk. SYS ötletére a "Tücsök és Bogár" menüpontban érdekes képeket láthattok.

2002-11-20: Érdekességek: Tomb Raider 3 -- "Jungle" - A szint befejezésének leggyorsabb módja! (Felfedező: Jani)

2002-11-12: Egyéb bugok: TR1Gold -- Return To Egypt - 'trigger bug'...(SYS)

2002-11-10: Egyéb bugok--TR3 -- "Temple Ruins" - Az áthatolhatatlan ajtók ("savebug" & "door bug")...(SYS), Corner bugok--TR2 -- "The Great Wall" - Néhány "plafonba ragadós corner bug"...(Jani)

2002-11-10: Egyéb bugok--TR3Gold -- "Shakespeare Cliff" - A beragadós Quad Bike... (SYS)

2002-11-06: SYS küldött egy "raklapnyi" bugot, ime: Egyéb bugok: Tomb Raider 1-Tomb Of Qualopec" - Savebug a Scionnal, "St. Francis' Folly" -- A hírhedt "block bug"..., TR2Gold -- "Nightmare In Vegas" - Az újra lezárt ajtók...,TR3 -- "Coastal Village" - Az eltűnő halott kannibál...,TR3 -- "Antarctica" & "RX-Tech Mines" - Túlélés a jéghideg vízben (savebug), TR4 -- "Desert Railroad" - Ez egy "corner" vagy "fence" vagy éppen "block" bug, vagy mi a szösz? (Patch kell hozzá!), TR5 -- "Red Alert!" - A gázkamrák (savebug), "Red Alert!" - Sniper-csalás..., Fence bugok: Tomb Raider 2 Gold--The Cold War a képek mellé most mentés is felkerült, TR3Gold - "It's A Madhouse!" - "fence bug"..., Érdekességek: TR3Gold -- "Highland Fling" - Kitérő a helikopterhez és a hídra, de szabályosan..., "It's A Madhouse!" - Cselezzük ki az áramlatokat!, Tomb Raider 4: "City Of The Dead" - A második Secret elérése, nitró nélkül... (Patch kell hozzá!), "The Sphinx Complex" - A Szfinx bal oldalán és a háta mögött... (Patch kell hozzá!), "The Great Piramyd" - Kirándulás a sivatagba... (Patch kell hozzá!), Khufu's Queens Pyramids - Ismét egy kis kirándulás... (Patch kell hozzá!), Corner bugok: TR4 Times - Egy vagon "corner bug"...... :), TRGBC1 -- "Volcanic Temple C" - Létrás "slope bug"... (SYS)

2002-09-27: Egyéb bugok-Tomb Raider 2--The Tibetian Foothills (thx Kőarcú), Érdekességek--Tomb Raider 3--Ganges 2. és 3. megoldása (thx Akci) Egyéb bugok--Tomb Raider 3 Gold--Highland Fling&Sleeping With The Fishes (thx SYS) Érdekességek---Tomb Raider 3 Gold--Highland Fling 1-2 (thx SYS & Akci), Egyéb bugok--Tomb Raider 1-- Atlantis. ( thx Clau), Egyéb bugok--Tomb Raider 1 City of Vilcabamba ( thx Chopper), Fence bugok--Tomb Raider 3--High Security Compound (thx Hamster) Érdekességek--Tomb Raider 1 Gold--Return to Egypt ( Thx Clau)

2002-08-23: Új Dizájnt kapott az oldal

2002-07-13: Egyébbugok-Tomb Raider 4-Cleopatra's Palaces. (thx SYS)

2002-07-08: Egyébbugok-Tomb Raider 1 Palace Midas, és Tomb Raider 4 Race for the Iris. (thx Kothencz ádám -Kőarcú)

2002-06-24: Egyébbugok-Tomb Raider 3 Gold--Reunion. (thx Akci)

2002-06-23: Tomb Raider 3 Gold: It'sMadhouse. Egyébbugok: Tomb Raider 3Gold: A gyilkos ajtó, és a Vizi Lara. (thx Jani)

2002-06-21: Egyébbugok--Tomb Raider 4--Desert Railroad. Az ellopott medipack. (thx SYS)

2002-05-20: Egyébbugok:The Times Exclusive -- Öt(!) darab rendhagyó bug!(thx SYS)

2002-05-19: Tomb Raider 2: Venice.

2002-05-13: Egyébbugok Tomb Raider 3 Lara House. (thx TranSam)

2002-05-12: Tomb Raider 3 All Hallows, Tomb Raider 3Gold Highland Fling(thx Jani) Egyébbugok: Tomb Raider 3 Lost City of Tinnos. All Hallows (thx Jani) Egyébbugok Tomb Raider 3 Gold Nessie (thx Jani), és a kiszabadult delfin a SWTF pályán. (thx SYS)

2002-05-01: Egyébbugok Tomb Raider 3 Crash Site (thx Mpaul)

2002-04-22: Egyébbugok Tomb Raider 4, Desert Railroad. (thx totyo)

2002-04-21:TRGBC1 - Royal Tombs A -- Újabb "enemy bug"... (Felfedező: Jani)

2002-04-05: TRGBC1 - Temple A - A "slope bug" egy újabb variációval... (Felfedező: Jani)

2002-04-02: Egyébbugok Tomb Raider 3 Lost City of Tinnos: Editorral készült, segítségével megnézhetjük a híd alatti részt. (thx Jani)

2002-03-25 Egyébbugok-TombRaider 3 The Ganges River- Felraktam Akci megoldását a mindkét pályarész bejárhatóságára. (thx Akci)

2002-03-24: Egyébbugok-Tomb Raider 3- Aldwych: (thx SYS) Fence bugok Tomb Raider 1Gold-Return to Egypt. (thx Szörpi)

2002-03-19: Egyébbugok: Tomb Raider 3-MadubuGeorge, és Thames Wharf, Fence bugok-Thames Wharf (Thx SYS)

2002-03-15: Fence bugok:Tomb Raider 5 Trajan's Markets (thx Korpi) Egyébbugok Tomb Raider 4 Desert Railroad (thx Strong)

2002-02-24: Egyébbugok: Tomb Raider 1Gold: The Hive. (thx Jani)

2002-02-21: Egyébbugok: Tomb Raider 1Gold, The Hive (thx TranSam) és Tomb Raider 4 Temple of Karnak. (thx Kacsa)

2002-02-13: Egyéb bugok: Tomb Raider 4: Race for the Iris és Alexandria. (thx Korpi)

2002-02-11: Fence bugok, Tomb Raider 1 Natla Mines. (thx Clau) Tomb Raider 1 Gold Return to Egypt(thx Jani)

Tomb Raider 1 Gold corner bug a Temple of the Cat pályáról. (thx Jani) Egyébbugok: Tomb Raider 4 Cleopatra’s Palace (thx Naughty)

2002-02-03: Fence bugok: Tomb Raider 2: Temple of Xian: A "fence bug" segítségével közelebbről is megszemlélhető a misztikus agyaghadsereg, Xian templomában...(thx SYS)

2002-01-27: Újabb corner a Tomb Raider 1 Gold Temple of the Cat pályáról. (thx Jani)

2002-01-20: Egy érdekes mentés az Egyéb bugoknál: Tomb Raider1: Atlantis. (Thx TranSam)Save editorral készült ugyan, de átjutunk a pálya túloldalára: Tomb Raider 3 Madubu Gorge. (thx Jani)És a Tomb3 corner oldalon, a The RiverGanges pályán, körbe nézhetünk fent a sziklákon. (thx Jani)

2002-01-19: Egy érdekes mentés a Tomb Raider 2:WreckoftheMariaDoria pályáról az egyéb bugoknál. (thx Akci)

2002-01-15: Egy érdekes mentés a Tomb Raider 1 The Great Pyramid pályáról, az "Egyéb bugok" –nál (thx Jani)

2001-12-30: Egy érdekes "fence" bug a Tomb Raider 5 Old Mill pályáról, amivel a pálya felét ki lehet hagyni. (Thx Clau)

2001-12-16: Egyéb bugok,Tomb Raider3 Lud’sGate és Tomb Raider 3 Thimes Warf (thx Korpi) Egyéb bugok: Tomb Raider5 The Base, (thx VonCroy) Tomb Raider 3: RX-tech Mines (thx Jani)

2001-11-25: TRGBC (thx Sys) Tomb3: The City, Antarctica, Egyéb bugok: Tomb Raider3:Aldwich, Tomb Raider2 TheDragon's Lair: (thx Jani)

2001-11-10: TRGBC (thx Sys), Tomb Raider 1Gold (thx Sys), Tomb Raider3: CrashSite, és London (thx Jani). És egy nagyon szuper képernyővédő: Letöltés

2001-10-22: Egyéb bugok: Tomb Raider 3: Crash Site: A T-Rex legyőzése, és a vizi dínók, Tomb Raider 5: Red Alert zárt liftajtó. ( thx Hamster) Tomb Raider 3:egy újabb corner a Crash Site pályáról. (thx Jani)

2001-10-19: Akit érdekel, egy Mp3 Sys-től. LEVIATHANThe New Generation.zip

2001-10-19: Tomb Raider 3 Gold: Lara háza: Larának talán varázsszőnyege is van? ( Thx TranSam )

2001-10-17: Tomb Raider 3 Aldwich, és ugyaninnen egypár fence is. ( Thx Jani)

2001-10-16: Egyéb bugok: Tomb Raider 2: TempleOfXian: A Sárkányt átugorva, rövidebb, könnyebb az út visszafelé. ( Thx Sys )

2001-10-16: Fence bugok: Tomb Raider 2: The Wreck of Maria Doria: Egy csomó mászkálást lehet kihagyni ezzel a fence buggal. ( Thx Clau )

2001-10-15: A Tomb Raider 1Gold Atlantean Stronghold pályáját pár perc alatt be lehet fejezni egy fence buggal ( Thx Moomba) és az Egyéb bugoknál is láthatóan teljesen szabályosan is, Phil Campbellhuncutságának köszönhetően. (Thx Sys)

2001-10-14: Hogy lesz a fáklyából égő nadrág a Tomb Raider 4 Catacombs pályán. (thx Moomba)Az "Egyéb bugok" oldalon meglesheted.

2001-10-11: Egy nagyon érdekes bug, amivel a secretek számát lehet eggyel megnövelni a Tomb Raider 4-ben, a Desert Rairoad pálya végén. Egyéb bugoknál meg lehet lesni. (thx Moomba)

2001-10-11: Tomb Raider 3: Újabb corner bug a börtön pályáról, és az egyéb bugoknál, egy érdekesség a Jungle pályáról. ( Thx Jani )

2001-10-10: Ismét egypár új bug , a TRGBC-s oldalon (Thx Sys)

2001-10-06:TRGBC1 - "Caverns B" - Bugdömping! ( Thx Sys)

2001-10-01: Felraktam egy Tomb Raideres IRC klienst, ráadásul magyar is. Deap_IrC.zip

2001-09-27: Egyéb bugok: Tomb Raider 3 High Security, és Tomb Raider 3:corner bug, szintén a börtön pályáról. (Thx Jani)

2001-09-27: TRGBC1 - Újabb bugok! Ismét két nagyon érdekes hibára akadt Sys. Hiába, a TRGBC nem hazudtolja meg a TR-sorozatot, bugok terén sem...!

2001-09-24: Sys-nek hála, ismét bővült a TRGBC oldal.

2001-09-19: Tomb Raider 3 Nevada (Thx Jani)

2001-09-18: TRGBC: Két újabb slope bug (ThxSys)

2001-09-16: Tomb Raider 3 The River Ganges, Nevada (Thx Jani)

2001-09-16: Két érdekes mentést küldött Pete a Tomb Raider 5 Red Alert pályáról. (Egyéb bugok)

Jani is küldött a Tomb Raider The River Gangesről egy cornert, amivel a secrethez lehet jutni ugri-bugri nélkül.

2001-09-12: Tomb Raider 1: Palace Midas: Most már képek is vannak, hála Sys-nek.

Egyéb bugok: Tomb Raider 1 Colosseum: Ki lehet ezzel a buggal kerülni az arénát. ( Thx VonCroy)

2001-09-11: A Tomb Raider Game Boy Color HTS verzióját letöltheted innen Köszi Credo

2001-09-10: Egyéb bugok: A lüke búvár szárazon is tud úszni (thx Strong)

2001-09-09: Új oldallal bővült: Sys-nek hála a Tomb Raider Game Boy Color oldal is beindult.

2001-09-06 Kaptam egypár új cornert, és érdekes bugot, a Tomb Raider 3 Jungle pályáról. (Thx Jani) Megnézhetitek az egyébbugok, ill. Tomb3-as oldalon.

2001-08-25: Tomb Raider 1-hez Voodoo patch, Tomb Raider 1Gold-hoz, 3DFX patch, és ATI patch.

2001-07-23: Egyéb bugok: Tomb Raider 3: Madubu George. A kajakkal ki lehet menni a sziklákra. Rengeteg pályarészt le lehet vágni, csak..........befejezni nem lehet a kajak nélkül. (Thx Sys)

2001-07-06: Tomb Raider 3: Meteorit Cavern. Nincs helikopter, mégis elmehetünk vele. (thx Jani)

2001-07-02: Egypár save editorral készült, érdekes mentést tölthetsz le, a Tomb Raider 3 pályáihoz itt.

2001-07-01: Kérésetekre itt van a Tomb Raider Area51-es save amivel a kerítés túloldalán lehet körbenézni. Szerintem save editorral készült, Jasons kezét dícséri.

2001-06-28: Egyébbugok: Tomb Raider 2: Ice Palace (thx Waterhorse)

2001-06-27: Egyébbugok: Tomb Raider 2: Floating Islands (thx Waterhorse)

2001-06-26: Tomb raider 5: Streets of Rome, Tomb Raider 3: Thimes Warf, (thx Jani) és egy gyöngyszem a Tomb Raider 4: City of the Dead: Pár perc alatt be lehet fejezni vele a pályát, és az utolsó secrethez sem kell a gyors motor, sőt, a fagyi szellemhez sem kell bemenni.

2001-06-23: Tomb Raider 3: Temple Ruins, és Tomb Raider 5: Streets of Roma gugolós cornerok. (thx Jani)

2001-06-17: Egy másik variációja ugyanennek. (Thx Sys)

2001-06-12: Találtam ma egy gyöngyszemet. Hogy lehet a Tomb Raider 3: Jungle pályát 400 méter, és pár perc alatt befejezni, a gugolós "corner” segítségével. Lesd meg a Tomb3-as oldalon.

2001-06-04: Egy érdekes AVI, gyűjtőknek. (Bár elmúlt már karácsony) Letöltheted itt 3,3Mb (Thx Seweryn)

2001-05-22: Még egypár cursor Laráról, itt letöltheted. A cursorokat a Start menü-Beállítások-Vezérlőpult-Egér-Mutatók-Tallózás-ban tudod betenni, és ugyanott, az "Alapértelmezés visszaállítása"-ban tudod eredetire vissza állítani.

2001-05-19: Készítettem három Lara Croft cursort, itt letöltheted. És még hármat itt, meg itt is,és a film képeiből is készült, itt letöltheted.

 

 E-mail: OBig 

Tomb Raider Magyarország hivatalos Tomb Raider oldala Fórum - ‎Végigjátszások - ‎Letöltések főlap - ‎Tomb Raider magyarítások TombRaiderS.hu